USBFuvokak

Rioned eCityJet Magasnyomású tisztító berendezés

Tavalyi év második felében a Rioned előrukkolt a "jövő csatornatisztítójával" a Ro-Ka Tech Németországi kiállításon. Ez a berendezés azoknak ajánlott akik komolyan veszik a szakmájukat és szeretik a legmodernebb technológiával felruházni a készletüket. Ez a döntés, nem csak egy technológiai előrelépés, hanem egy nagy lépés is egyben a zöld jövő érdekében.


Zöld módja a csatornatisztításnak

A Rioned eCityJet új modellje tartalmazza az összes tulajdonságát a hagyományos robbanómotoros Rioned CityJet tisztítónak, egy nagy különbséggel nem termel kipufogógázokat. Ezért megfelel a jövőbeli környezetvédelmi előírásoknak. Alkalmas belső munkákra, ahol a megnövekedett és nemkívánatos füst miatt nem lehetséges dízel- és benzinmotorok használata. Az eCityJet egy rendkívül hatékony akkumulátorral működő, erős villanymotorral rendelkezik.Rioned tlaková čistička eCityJet

Megfelel a magas higiéniai követelményeknek az élelmiszeriparban való tisztításhoz.

Azok, akik tapasztalattal rendelkeznek élelmiszergyárakban, minden bizonnyal ismerik a termelési csarnokba való belépés magas higiéniai követelményeit, ahol a belépés csak hordozható elektromos tisztítógépekkel engedélyezett, amelyeknek sokszor nincs elegendő teljesítményük az ipari csövek tisztításához. A Rioned eCityJet megfelel az összes feltételnek a belépéshez a fokozott higiéniai követelményekkel rendelkező területeken.

Az elektromos verzió 200bar nyomással működik 60l/min és pont ezért alkalmas a 350mm-ig terjedő tisztításra nulla fosszilis tüzelőanyag-fogyasztás mellett. Az akkumulátor 1 óráig képes fenntartani a maximális teljesítményt, viszont könnyen tölthető egyszerű hálózati kábellel terhelés közben is.

A tisztítóberendezéseket alapkivitelben kompakt méretű hibrid kisteherautókba telepítik, ami garantálja a problémamentes hozzáférést a a gyártócsarnokokban elhelyezkedő lefolyó csatornákhoz. A Rioned eCityJet olyan előnyt kínál, amellyel egy lépéssel a konkurensek előtt haladhat.


A választásnál kérjen szakmai tanácsadást.

Az antprofitools Kft. kinálata magábafoglalja a RIONED gépek összes beállítását. A megfelelő beállítás csakis a vásárló igényeitől függ. Vegye fel a kapcsolatot műszaki szakembereinkkel és konzultáljon velünk a konfiguráció, a gép vagy a fúvókák kiválasztásakor.Rioned magasnyomású tisztító eCityJet
Rioned magasnyomású tisztító berendezés eCityJet

Több infó a Rioned-ről

A Rioned piacvezető szerepet tölt be a kisebb, közepes és nagyobb dugulások elhárítására a csatornákban. A tisztító berendezések közé tartoznak a:

Beépített magasnyomású tisztítórendszerek
Utánfutós magasnyomású tisztítórendszerek
Kombinált tisztító és szívatjú egységek
Szekciós spirálos csőtisztító
Tovább a cikkre

Katalógusok
Csatornatisztito katalogusCsatornatisztító katalógus
Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In