USBFuvokak

Csatornavizsgálás és tisztítás egy géppel

Magasabb hatásfok kisebb erőfeszítéssel. Ez a mottó, amelyhez cégünk ragaszkodik. A csatorna-karbantartás területén a legújabb technológiák nyomon követése és behozatala garantált út ehhez a célhoz.

Az Envirobot gyártó VIPER nevű technológiája egyértelműen felgyorsítja és javítja az Ön szolgáltatásait.

A gyártó által évek óta ellenőrzött készülék nemcsak a csatorna tisztítását és egyben figyelését teszi lehetővé, hanem az összes csatlakozás megtisztítását is, amely egy adott útvonalon található.Egyszerűen csatlakoztatja a kamerás fúvókáját a 70 méteres védőréteggel bevont tömlővel a magasnyomású mosójához. Egy intiutív funkciónak köszönhetően pontosan a tisztítandó csatlakozáshoz vezeti a kamerafejet. Erről a műveletről a kamera fúvókájának oldalán található fúvókabetét gondoskodik, amely lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű víz átáramlását.

Az oldalas irányítású fúvóka kamerája kivételes, FullHD felbontással és 160°-os látótérrel van ellátva. Nem hiányozhat a csatorna lejtésének mérője, a lokalizációs szonda, valamint a zafír védőüveg sem. A kamera/fúvóka kiváló minőségű nagynyomású tömlővel csatlakozik a készülékhez, mely egy beépített képátvitelű kábelt tartalmaz. Az akár 300 bar nyomásig terjedő ellenállás a megnövelt belső átmérővel kombinálva az egyik legjobb nyomótömlővé teszi a piacon.

Főbb jellemzők és előnyök

  • DN50-DN300 csövekhez
  • 45°-os könyök átmenet DN80-ban
  • 90°-os könyök átmenet DN100-ban
  • A tömlő hossza akár 200 m
  • Üzemi nyomás 300 bar-ig
  • Átfolyás 45 l/perc-től
  • FullHD felbontás
  • Lejtésmérés
  • A teljes hálózat tisztítása az ellenőrző aknától

A választás során konzultáljon szakértőkkel

Cégünk az ant Profitools Kft. kinálata magábafoglalja a RIONED, RIDGID, IBAK gépek összes beállítását és konfigurációjat. Vegye fel a kapcsolatot technikusainkkal és mi segítünk kiválasztani együtt a legjobb gépet az Ön számára

Envirobot Viper csatornatisztító és vizsgálókamera egybenant logo

ant Profitools Kft. hivatalos forgalmazó

Hivatalos forgalmazója vagyunk az Envirobot márkának Magyarországon. Vegye fel velünk a kapcsolatot a csatornatisztítók, vizsgáló kamerák, vagy a lokalizátorok terén és mi segítünk a megfelelő gép kiválasztásában.

Katalógusok
Csatornatisztito katalogusCsatornatisztító katalógus
Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In